Acest tort este perfect pentru cei care au anumite intoleranțe la alimente.
250 gr fulgi de ovaz simpli
100 gr unt de cocos
150 gr caise uscate sau curmale
2-3 linguri de lapte vegetal( la alegere de soia ,de migdale etc..)
Ingrediente crema:
Crema de banane:
250 gr banane
70 gr caise uscate
100 gr lapte de cocos din conserva ( doar partea solida se utilizează!!)
1 lingura de unt de cocos
1 linguriță zeama de lamaie
30 gr fulgi de cocos
Vanilie (dupa gust)
Crema cu fructe:
200 gr caju crud
190 gr lapte de cocos(din conserva , doar partea solida)
50 gr miere
1 lingura zeama de lamaie
2 linguri ulei de cocos
Vanilie ( dupa gust)
1 cana de zmeura proaspata sau congelata - sau fructe de padure la alegere
Pentru baza :
Mixam fulgii de ovaz cu restul ingredientelor ,cu ajutorul unui blender !
Creme:
Caju-ul folosit la crema se pune la hidratat ( minim 4 ore).
Se mixeaza toate ingredientele ,pana se obtine o pasta omogena!
Se pun cele doua straturi de crema !
Se niveleaza si se lasa la congelator !
Nota:
Tortul se scoate din congelator cu 30 de min inainte de a fi servit!
No comments:
Post a Comment