in curs de actualizare
Rulada este o varianta rapida de desert atunci când vrem să facem ceva dulce celor dragi.
Reteta aceasta e usor de preparat și nu necesită multă muncă.
Ingrediente:
1 banana
150 gr biscuiți
15 gr cacao amară
Nuca de cocos (decor)
Nuttela
Crema:
150 gr cremă de brânză
7-8 căpșuni mari
150 gr frisca
30 ml apa(aprox) pt hidratarea gelatinei
Jumate plic gelatina
Mod de preparare: Zdrobim biscuiții ,peste ei punem cacao si banana pisata(cu ajutorul unei furculițe). Combinam ingredintele ,obtinem un "aluat" (pt omogenizare corecta putem amesteca cu mana).
Pe o folie alimentara punem compozitia o acoperim cu folie apoi intindem cu sucitorul un dreptunghi. Pe o parte presaram cocos trecem cu sucitorul pt a se imprima .Intoarcem foaia de biscuti si o ungem cu un strat subtire de nuttela. pe acesta punem crema ,așezăm căpșunii conform fotografiilor apoi rulam. Rulada se pune minim 2 ore la rece
No comments:
Post a Comment