180 g unt
100 g zahar
25 g cacao
70 g ciocolată
300 g faina
1 lingurita plina praf de copt
un praf de sare (foarte puțină)
2 lingurite ness dizolvate cu lingura de lapte fierbinte
O linguriță capucino (opțional)
-ciocolata topită în cuptorul cu microunde sau pe bai marine(o lăsăm să se răcească un minut).
-2 lingurițe ness și o linguriță cappuccino (opțional) dizolvate împreună cu două linguri de lapte.
Adăugăm făina, praful de copt și cacaua pe care le-am dat prin sită.
Frământăm, obținem un aluat sfărâmicios, se formează o bilă, se înfoliază și se pune la frigider pentru minim două ore .
După acest timp putem forma boabele de cafea (vezi foto) le-am crestat cu lama unui cuțit. Se așază în tavă cu partea tăiată în sus).
Cand am finalizat de format toate boabele de cafea le punem în cuptorul preîncălzit la 170/180°C pentru aproximativ 10 minute.
Info :prepararea acestora necesită foarte mult timp și răbdare.
No comments:
Post a Comment