200 gr. zahãr
250 ml. lapte de soia
120 ml. ulei
o fiola esentã vanilie
1 praf de copt.
Mod de preparare:
Intr-un vas încăpător punem zahãrul , uleiul , esența , fãina si praful de copt cernute , apoi laptele treptat. Amestecãm bine cu un tel sã nu rãmânã cocoloase de fãinã . Aceasta compoziție o turnam in tava tapetatã cu hârtie de copt la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 40 minute.
Ingrediente:
Sirop :
300 ml. lapte de soia
200 gr. zahãr
150 gr. margarinã vegetalã
3 linguri cacao
o fiola esentã de rom
Mod de preparare:
Intr-o crãticioarã punem laptele de soia, zahãrul , cacaoa si margarina. Când incepe sã fiarbã oprim focul si adaugăm esența de rom. Când blatul este rece se taie bucãti , se dã prin sirop , apoi se tãvãlesc prin nucã de cocos sau nucã mãcinatã.
No comments:
Post a Comment