DORADĂ ÎN CRUSTĂ DE SARE

Ingrediente:
1 dorada
2 -3 felii de lămâie(optional)
Ierburi aromatice după gust(eu am folosit rozmarin proaspăt)
Usturoi ( optional)
Pentru crusta :
Sare mare 3 Parti +O parte de sare fina
Mod de preparare:
Se mizează într-un castron și se umezeste cu putina apa!!
Dorada se spală bine se sterge cu un servet de hârtie și se umple cu ierburi aromatice după gust ,sau felii de lămâie sau usturoi!
Punem pestele pe un pat de sare ,iar deasupra il invelim complet cu compozitia de sare pregatita!Tava se da la cuptor pentru 30-40 de min ,la 200 de grade !! In functie de dimensiunea pestelui
    Gustul este deosebit si nicidecum foarte sărat!!
Pestele își va trage sare exact cât are nevoie,deoarece pielea va proteja carnea!
Crusta ajută ca pestele sa iasă suculent,moale și aromat!

 Poftă bună!

No comments:

Post a Comment