Ingrediente:
6 oua200g zahar
300g faina
4 linguri lapte
4 linguri ulei
1/2 plic praf de copt ( 7g)
Vanilie
Coaja de lămâie
Caise ( pentru baza)
Mod de preparare:
Se tapetează forma cu un strat de zahăr, se așază fructele (am adăugat si putin unt , cât in vârf de cuțit) , se coc un pic în avans( 10 min circa)pana cand terminam de pregatit aluatul de pandispan ,să se înmoaie și apoi se toarnă peste ele compoziția de pandișpan.
În tavă se formează un sos din zahsr cu sucul scurs din caise iar acesta va însiropa blatul după răsturnarea prăjiturii!
Trebuie să-l aveți la îndemână un platou deoarece prăjitura trebuie răsturnată imediat ce este scoasă din cuptor! ,altfel zahărul ars se răcește și se solidifică și prăjitura rămâne lipită în formă.
No comments:
Post a Comment