CHEC APERITIV RUSTIC

 

Ingrediente:
4 oua
70 ml ulei
130 ml lapte
sare si piper
400 gr faina 00
praf de copt
70 gr de parmezan ras
100 gr de prosciutto sau salam la alegere
100 gr de cascaval taiat cubulete
masline, ardei sau alte ingrediente la alegere
Mod de preparare:
      Faina se amesteca cu praful de copt. Intr-um vas se bat ouale la mixer cateva minute, pana isi maresc volumul. Adaugam uleiul, sarea si piperul.
Oprim mixerul si cu o spatula incorporam alternand, faina, laptele .
     Peste compoziția rezultata adaugam branza taiata cubulete, optional maslinele fara samburi si restul ingredientelor .
Incorporam cu miscari lente toate ingredientele.
      Tapetam o forma de chec cu hartie de copt sau cu ulei si turnam compoziția. O introducem la cuptor la foc mediu pana devine rumena. (170-180 grade ,pentru aproximativ 35-40 min).

                                        Poftă bună!

Ricetta in collaborazione con : 

Ingredienti:

No comments:

Post a Comment