pentru blat:
https://preparatecusufletbyada.blogspot.com/2020/05/pandispan-pufos-ideal-pentru-torturi.html
200 g smântână pentru frișcă
200 gr branza fina(tip philadelphia)
150 gr iaurt grecesc
100 g zahăr pudră
esenta de vanilie
10 g gelatină(în folii)
1 cutie compot de ananas
Mod de preparare :
Blatul il insiropam( folosim cateva linguri din compotul de ananas)!
Crema fina de branza:
Crema de branza(philadelphia) si iaurtul se omogenizează foarte bine cu zaharul si vanilia.
Se pune gelatina la înmuiat în 100 ml apă rece pentru 10 minute.
Într-un vas se bate frișca și se încorporează ușor în crema de brânză cu ajutorul unei spatule, amestecând ușor de jos în sus.
Se taie ananasul in cubulete apoi se adaugă peste crema și se amestecă ușor.
La final se adaugă gelatină peste crema obținută (foile de gelatină hidratate se topesc cu câteva linguri de apă la foc mic, atenție nu se fierb!).
Peste blat se toarnă crema , se nivelează cât mai perfect.
Se lasa totul la rece, minim 3-4 ore.
Se decoreaza dupa gustul propriu!
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment