SALATĂ DE BOEUF

 


Ingrediente:1kg morcovi
500gr cartofi
O rădăcină păstârnac
O țelină mică
O rădăcină pătrunjel
Un borcan de mazăre(borcan de 400 gr)
500 gr castraveți murați (tradiționali)
Un piept de pui
Sare după gust
Piper puțin.

Maioneză
3oua(gălbenușuri)
2 linguri muștar
500 ml(aprox) ulei

Mod de preparare:
    Cartofii se fierb in coaja,ii lăsăm să se răcească.Se curăță de coajă și se dau prin răzătoarea mare.
Morcovii, țelina, păstârnacul, patrunjelul, pieptul de pui se pun la fiert.
Când acestea sunt fierte se pun într-o strecurătoare. Le lăsăm să se scurgă bine apoi le tăiem mărunt.
     Castraveții murați se taie mărunt după care îi stoarcem bine de apă.
Într-un vas punem toate legumele tăiate,cartofii răzăliți, castraveții bine și mazărea strecurată.
     Punem sare și piper după gust.Cu o spatulă combinăm toate ingredientele. La final încorporăm maioneza.
Poftă bună!

No comments:

Post a Comment