CHOUX A LA CREM

 

Ingrediente:
Ingrediente aluat:
110 g margarină pt prăjituri
140 g făină
1lingurita zahăr
200ml apa
Un praf de sare
4 ouă

Mod de preparare :
         Într-o crăticioară punem apa, zahărul, margarina si praful de sare. Când începe să fiarbă stingem focul, adăugăm făină și amestecăm energic, până când aluatul se desprinde de pe vas.
         Lăsăm(puțin) câteva minute să se răcească și încorporăm ouăle treptat .
Tava pt aragaz o tapetam cu hârtie de copt. Pe aceasta punem câte o linguriță din aluat (sau cu pompă de ornat) (vezi foto)
        După ce am terminat de făcut toate "coșulețele" dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aprox 25min.
      Când acestea sunt coapte se lasă la răcit după care se taie partea superioară (ca la savarine) și le umplem cu crema dorită
                

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment