150 ml lapte
100 ml ulei
100 g unt
50 g de cacao
120 g făină
un praf de sare
300 grame ciocolată
o linguriță cafea instant (ness)
30 grame unt
un pliculeț 3 în 1
Se adaugă făina amestecată cu praful de copt și cacao, apoi grisul si le cominam . La final se toarnă laptele și se mixează la viteză mică.
Albușurile se bat spumă tare, se adaugă restul de (125gr) până se obține o bezea.
O treime din bezea se amestecă cu compoziția de gălbenușuri, apoi turnăm restul compoziție peste bezea până se încorporează bine amestecând ușor cu o spatulă ușor de jos in sus, pentru a obține o compoziție aerată.
Aceasta se împarte în două părți egale se pun le în tăvi separate tapetată cu hârtie de copt. Se dau la cuptorul preîncălzit 175 °C ,pt aproximativ 12-14 minute. Blaturile obținute se lasă la răcit.
No comments:
Post a Comment