Ingrediente:
300 gr lapte condensat
100 gr unt( la temperatura camerei)
250 gr fulgi de cocos
80 de gr de migdale( maruntite cu blenderul)
Vanilie
Extra:Pentru a pune inauntru avem nevoie de migdale sau stafide!
+Fulgi de cocos decor
Mod de preparare:
Intr-un bol punem laptele condensat (cremos si indulcit, nu cel folosit pentru cafea) si 250 gr nuca de cocos si amestecam pană se omogenizează compoziția si o lăsăm la rece pentru aproximativ3-4 ore.
După acest timp luăm din compoziție și formăm bile aproximativ de mărimea unei nuci. În mijlocul acestora putem adăuga stafide sau migdale.
După ce am modelat toate bilele le tăvălim prin nucă de cocos.
Bomboanele astfel obținute le păstrăm la rece până la consumare.
info: Cantitatea de fulgi de cocos din compoziție poate varia + sau -50 de grame!
Nu se adauga tot cocosul din prima,se pune treptat! Se lasa la rece.
Daca mai este nevoie se completează.
Pofta Buna!
Ricetta in collaborazione con :
Ingredienti:
300 gr di latte condensato
100 gr burro (temperatura ambiente)
250 gr di fiocchi di cocco
80 grammi di mandorle (tritate con il frullatore)
Vaniglia
Extra: Per mettere dentro abbiamo bisogno di mandorle o uvetta!
+ Fiocchi di cocco decorati
No comments:
Post a Comment