Ingrediente:
445 g făină tip 000220 g zahăr
coaja de la o lămâie
esența de vanilie sau migdale
2 oua
1 praf de sare
200 gr unt
Nutella pentru umplutura
Mod de preparare:
Într-un vas punem untul (la temperatura camerei) împreună cu zahărul și mixăm până se omogenizează.
Peste acestea punem ouăle, praful de sare, coaja de lămâie și esența. Acestea se mixează până obținem o compoziție cremoasă. La final încorporăm făină. (vezi foto)
Acest aluat îl punem pe blatul de lucru pudrat cu făină.
Cu ajutorul sucitorului întindem foaia de aluat, presărând făină pentru a nu se lipi. Tăiem biscuiții în forma dorită. Aceștia se dau in cuptorul preîncălzit la 180 de grade, aproximativ 15 minute.
Biscuiții copți îi lăsăm să se răcească apoi ii ornam dupa preferinte.





No comments:
Post a Comment