CHIFTELE DE DOVLACEI LA CUPTOR


                                                     
Ingrediente:
3 dovlecei
1 ou200 g
 cascaval250 g 
telemea
usturoi ( optional )
2-3 linguri faina
piper
sare
pesmet

Mod de preparare:

         Dovleceii se spală, se curata de coaja si se dau pe razatoare.Se sareaza si se lasă să stea 15 minute să elimine apa.
        Intre timp se dă pe razatoare cascavalul si branza. Se storc foarte bine dovleceii si se amesteca intr-un bol impreuna cu telemeaua, cascavalul si oul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se amesteca toate ingredientele si se adauga 2-3 linguri de faina astfel incat sa obtinem un amestec omogen bine legat.
           Se formeaza chiftelutele care se dau prin pesmet si se asaza intr-o tavă tapetată cu hartie de copt. Chiftutele se dau la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 40 minute.
   
Poftă bună!
Ricetta in collaborazione con : 

Ingredienti:

Procedimento:

Buon Appetito!

No comments:

Post a Comment