1 cana de nuci sau migdale
100 gr fulgi nuca cocos
2 linguri cacao
1 lingura unt de arahide sau cocos
1 linguriță scorțișoară
Hidratăm curmalele în cazul în care acestea sunt foarte uscate.
Toate ingredientele se mixează în blender.
Compoziția trebuie sa rezulte ușor de modelat, în cazul în care vi se pare prea moale se poate adăuga o lingură de fulgi de cocos.
Când modelăm bomboanele este indicat să ne ungem palmele cu ulei de cocos.
Untul de cocos va ajuta la întărirea bomboanelor.
Acestea se păstrează la frigider minim 3-4 ore ,inainte de a fi servite.
Versate in un mixer e frullare insieme tutti gli ingredienti dopo aver tenuto la frutta secca in ammollo in una ciotola d'acqua per almeno 30 minuti e aver denocciolato i datteri
Formate le palline con le mani inumidite.
Fate passare le praline nel cacao o cocco.
Lasciate riposare le nel frigorifero per 3-4 ore!
No comments:
Post a Comment