250 ml smântâna pt frișcă
100 gr zahar pudra
3 oua medii
o cutie compot ananas
piscoturi aproximativ 1 /2pachet
vanilie (dupa gust)
Am adăugat apoi mascarponele în 2 tranșe și cu o lingura de lemn am incorporat totul. Separat am bătut albușurile spuma si le-am amestecat cu frișca bătută bine!.Treptat se adaugă spuma obtinuta si se omogenizează crema de tiramisu cu grijă pentru a se mentine crema " pufoasa".
Punem in pahar primul strat de crema.
Tăiem fiecare piscot pe jumatate, le trecem rapid prin sucul din compot si le așezăm cateva bucati in fiecare pahar peste primul strat de crema.Apoi mai adaugăm un strat de crema si la final punem ananas.
250 ml di panna da montare
100 gr di zucchero a velo
3 uova medie
una scatola di ananas allo sciroppo
savoiardi circa 1 /2 pacco
vaniglia (al gusto)
Montate i tuorli con lo zucchero, fino a renderli chiari e spumosi.
Per ultimo unite il composto con gli albumi, e con la panna montata a neve, amalgamando con una spatola con delicatezza, con un movimento circolare dal basso verso l’alto.
Immergete i savoiardi nell sciropo di ananas o e fate un primo strato di biscotti. Aggiungete la crema , l’ananas, fresco o sciroppato,precedentemente tagliato a pezzetti. Un altro stato di biscotti, ancora crema e terminate con i pezzettini di ananas.
L’ideale e prepararlo il giorno prima in modo che si insaporisca.
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