Ingrediente:
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 2 rădăcini păstârnac sau telina
- 3-4 cartofi
- 2 căţei usturoi( optional)
- 2 ardei capia
- 3 linguri unt sau smantana optional
- sare
- piper
- boia dulce
- pătrunjel sau busuioc proaspăt
- 4 felii pâine( optional pentru cruroane)
- ulei de măsline
Se spală bine legumele şi se curăţă.
Se pun la fiert toate legumele cu putina sare ,când acestea sunt fierte, se dau prin blender. Compoziţia obţinută se pune într-o altă oală, iar peste ea se adaugă puţin câte puţin din apa în care au fiert, până se obţine consistenţa dorită.
info:
Păstrează apa in care au fiert legumele pentru a o folosi la prepararea supei-cremă, astfel încât aceasta sa aibă o consistenta cât de lichidă iti doresti;
Ricetta in collaborazione con :
Ingredienti:
1 cipolla2 carote
2 radici di pastinaca o sedano
3-4 patate
2 spicchi d'aglio (facoltativo)
2 peperoni del Cile, capia
3 cucchiai di burro opzionale o panna
sale
pepe
paprika dolce
prezzemolo o basilico fresco
4 fette di pane (opzionale per le casse)
olio d'oliva
No comments:
Post a Comment