Este perfect pentru un mic dejun sanatos si gustos!
Se prepara rapid,fără coacere!
La finta cheesecake light e ottima anche a colazione!
Ho usato lo yogurt greco 0,biscotti integrali, niente colla di pesce!Ingrediente:
Blat: biscuiți integrali(fara zahar) sau fulgi de ovaz
Jeleu de fructe:
150g mix de fructe
3 foi gelatina
o linguriță miere
Cremă cu iaurt:
30g mix de fructe
100 g iaurt grecesc
2 foi gelatina
o linguriță miere
vanilie
Mod de preparare:
Intr-o forma metalica punem biscuitii maruniti sau fulgii de ovaz.
Toate foile de gelatină se pun la înmuiat în apă rece.
Fructele spălate, curătate și tăiate cubulețe ,se pun între o crăticioară împreună cu mierea și o punem pe foc.
Amestecăm continuu 1 minut după care se face pastă cu ajutorul blenderului. Apoi adăugăm cele trei foi de gelatină și amestecăm până când gelatina este dizolvată.
Crema cu iaurt:
Mixăm iaurtul cu mierea până se omogenizează complet.
Topim gelatina în cuptorul cu microunde,după care punem în ea o lingură de iaurt și mixăm energic.
În această cremă se adaugă 30 gr fructe tăiate cubulețe.
Peste stratul de biscuiți punem această cremă cu iaurt. O lăsăm la frigider aproximativ 50 minute (până se întărește) apoi adăugăm jeleul de fructe și lăsăm la rece.
Info: in poza prezentata nu am folosit gelatina!
pentru a obține o compoziție stabila este indicat sa folositi gelatina in proportia prezentata mai sus.Poftă bună!
Ricetta in collaborazione con :
Ingredienti piano di lavoro: biscotti integrali(senza zucchero) o farina d'avena
Gelatina di frutta:
150 g di mix di frutta
3 fogli di gelatina
un cucchiaino di miele
Crema allo yogurt:
30 g di mix di frutta
100 g di yogurt greco
2 fogli di gelatina un cucchiaino di miele
vaniglia
Procedimento:
Buon Appetito!
No comments:
Post a Comment