creveti decorticați proaspeți sau congelati
1-2 dovlecei
1 catel de usturoi
1 linguriță ulei de măsline sau unt
condimente:sare piper,oregano,busuioc proaspăt
Pt sos extra:
50 ml vin alb sec
putina zeama de lamaie
putin chili(optional)
Mod de preparare:
Condimente adaugati dupa gust.
Dupa ce crevetii au capatat o culoare aurie ,am luat tigaia de pe foc.
adaugați pastele scurse ,condimente si busuioc proaspăt.
info:
sos special :
Intr-o cratiță separat se topesti untul la foc mic, peste se adaugă carcasele creveților, coaja de lămâie,chili si vinul,si putină sare.Se fierbe la foc mediu aprox 10 min.se strecoară si se adaugă peste paste înainte de a fi servite.
spaghetti (ho usato Barilla no 5)gamberetti, freschi o congelati, decorticati
1-2 zucchine
1 spicchio d'aglio
1 cucchiaino di olio d'oliva o burro
spezie:sale di pepe, origano, basilico fresco
Per salsa extra:
50 g di burro
50 ml di vino bianco secco
un po' di succo di limone
poco chili (opzionale)
No comments:
Post a Comment