zeama de lămâie ( 2 linguri)
esența de lămâie, sau vanilie
Mod de preparare :
Untul se taie cubulete apoi se adaugă zaharul pudra , si se bate cu mixerul bine până se formează o spumă.aprox 10 minute
trebuie sa se dublze volumul,si sa se ablească la culoare( trebuie sa obținem o spuma cât mai fină si albă).
info:
Untul trebuie sa fie gras (min. 80% grasime) si sa fie moale, scos de la frigider cu măcar 5-6 ore inainte de spumare.
In momentul mixarii toate componente trebuie sa aibă aceeasi temperatură – a camerei.
Pregătim crema de unt, apoi o lăsăm la frigider aprox 30-40 min.
un cui special, hârtie cerată, pe care o punem sub trandafir (o lipim cu puțină cremă pentru a nu aluneca), vârf special de trandafir și săculețul.
După ce terminăm de făcut trandafirii, îi așezăm pe o tavă, (fără a îndepărta hârtia) apoi îi punem la frigider să se întărească.
După ce s-au întărit, putem să îi folosim pentru decorare,așezându-i cu atenție.
O altă modalitate de executare: trandafirii se pot lua cu foarfeca specială de pe cui și așezăm direct pe tort.
Ingredienti:
200 g di zucchero a velo250 g di burro a temperatura ambiente
succo di limone ( 2 cucchiai)
estratto di limone o vaniglia
No comments:
Post a Comment