PREPARATE CU SUFLET

Retete explicate pas cu pas din tot sufletul pentru voi!

  • home
  • lista retete
  • despre noi

ALTE PREPARATE

CARTOFI LA CUPTOR

APERITIV RAPID - ICRE FALSE (DE POST)

 TAITEI DE CASA  

PAINE TRADITIONALA CU CARTOFI

PAINE FRAGEDA

MINI CROCHETE DE CIOCOLATA

LIPIE LA PRESA

COVRIGEI TARALLINI

PLACINTA CU BRANZA IN ARDEAL

FOIETAJ CU COACAZE

CHIFLE PUFOASE

SALEURI DIN FOIETAJ CU BRANZA SI SEMINTE

RITISE

BUDINCA DE OREZ'

FURSECURI CU OVĂZ ȘI BANANE

FASOLE VERDE LA BORCAN

GEM AROMAT DE PEPENE GALBEN CU SCORTISOARA SI LAMAIE

DULCEATA DE CAPSUNI

 MIC DEJUN SĂNĂTOS

DULCEAȚA DE COACĂZE

IAURT DE CASĂ

GEM DE PRUNE

ZACUSCĂ DE VINETE

MAGIUN DE PRUNE (SILVOIȚĂ)

GEM DE GUTUI

PELTEA DE GUTUI

 KETCHUP DE CASĂ

PAINE RUMENITA

COMPOT DE PERE

MIERE DE ALBINE CU CATINA

Ardei iuti la borcan(pentru iarna)- reteta de la manastire

Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Popular

  • FURSECURI SPRITATE
    FURSECURI SPRITATE
    Ingrediente: 400 g făină Un praf de sare 250 g margarină (70%grasime)sau unt moale 100 g zahăr pudră O fiolă esență 1 ou Mod de pr...
  • CHEC DE VANILIE SI CACAO
    IN CURS DE ACTUALIZARE.... Ingrediente: 5 ouă (separate ca la tort) 200g zahăr 400g făină 5 linguri apă 1 praf de copt 1 praf de sare E...
  • CORNULETE IN DOUA CULORI
    CORNULETE IN DOUA CULORI
                                 Ingrediente: Ingrediente aluat: 300 gr lapte călduț 1 cubuleț drojdie+o linguriță zahăr 1 plic pr...

Despre noi

despre noi

poza

Bine ați venit pe blogul nostru!

Acest blog este creat din pasiunea de a găti. Nu avem studii gastronomice,însă ne place să testăm diverse preparate.
Ideea înființării acestui blog se naște în urma unei lungi prietenii ,care în ciuda distanței persistă și azi.
Primele amintiri din bucătărie le avem încă din copilărie când în vacanțele de vară experimentam diferite rețete.
Unele preparate sunt preluate din cadrul familiei , iar altele au fost modificate în funcție de gustul propriu.
Dorim ca rețetele împărtășite pe acest blog să vă inspire și să le gătiți pentru cei dragi.
Vă mulțumim pentru vizită,cu drag Adriana și Ligia

Social

Archive

  • ▼  2022 (1)
    • ▼  April 2022 (1)
      • Coliva traditionala
  • ►  2021 (55)
    • ►  November 2021 (1)
    • ►  October 2021 (2)
    • ►  September 2021 (1)
    • ►  August 2021 (1)
    • ►  July 2021 (8)
    • ►  June 2021 (4)
    • ►  May 2021 (1)
    • ►  April 2021 (4)
    • ►  March 2021 (10)
    • ►  February 2021 (12)
    • ►  January 2021 (11)
  • ►  2020 (178)
    • ►  December 2020 (7)
    • ►  November 2020 (23)
    • ►  October 2020 (21)
    • ►  September 2020 (11)
    • ►  August 2020 (8)
    • ►  July 2020 (24)
    • ►  June 2020 (25)
    • ►  May 2020 (43)
    • ►  April 2020 (16)

PREPARATE CU SUFLET

Retete explicate pas cu pas din tot sufletul pentru voi!

Powered by Blogger.

Text Widget


Report Abuse

Blog Archive

  • ▼ 2022 (1)
    • ▼ April (1)
      • Coliva traditionala
  • ► 2021 (55)
    • ► November (1)
    • ► October (2)
    • ► September (1)
    • ► August (1)
    • ► July (8)
    • ► June (4)
    • ► May (1)
    • ► April (4)
    • ► March (10)
    • ► February (12)
    • ► January (11)
  • ► 2020 (178)
    • ► December (7)
    • ► November (23)
    • ► October (21)
    • ► September (11)
    • ► August (8)
    • ► July (24)
    • ► June (25)
    • ► May (43)
    • ► April (16)

Most Recent

5/recent/post-list

Pages

PREPARATE CU SUFLET

Loading...

Social Widget

About

Popular Posts

  • FURSECURI SPRITATE
    FURSECURI SPRITATE
    Ingrediente: 400 g făină Un praf de sare 250 g margarină (70%grasime)sau unt moale 100 g zahăr pudră O fiolă esență 1 ou Mod de pr...
  • CHEC DE VANILIE SI CACAO
    IN CURS DE ACTUALIZARE.... Ingrediente: 5 ouă (separate ca la tort) 200g zahăr 400g făină 5 linguri apă 1 praf de copt 1 praf de sare E...
  • CORNULETE IN DOUA CULORI
    CORNULETE IN DOUA CULORI
                                 Ingrediente: Ingrediente aluat: 300 gr lapte călduț 1 cubuleț drojdie+o linguriță zahăr 1 plic pr...
  • PAVLOVA CU FRUCTE DE PADURE
    PAVLOVA CU FRUCTE DE PADURE
    Ingrediente: Blatul 1: 4 ouă (albușuri) 200 g zahăr pudră 1 praf sare 2 lingurițe rase de amidon 1 linguriță oțet Blatul 2: ...
Created By SoraTemplates | Distributed By Gooyaabi Templates