CROCHETE DE CASCAVAL
Ingrediente:
300 g cașcaval
200 g telemea semi sărată
100 g făină
Un praf de copt
2 ouă
Mod de preparare:
Se răzuiește cașcavalul si telemeaua ,peste acestea se pune făina și praful de copt se amestecă cu mâna peste care se adaugă două ouă bătute cu furculița.
Se frământă bine după care punem în compoziția pe blatul tapetat cu făină și formăm un dreptunghi mare de aproximativ 2 cm grosime (sau formam direct chiftelute)
Tăiem cu cuțitul cubulețe mici. Cubulețe se prăjesc în baie de ulei încins. Când sunt suficient de prăjite se pun pe un prosop de bucătărie (să se absoarbă uleiul)
Se lasă la răcorit cam 10 minute după care se pot servi.
Sunt gustoase, pufoase si usor de facut!
Poftă bună!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment