PASTE CU TON SI ZUCCHINI



                                                       



Ingrediente:

400 g paste

usturoi sau ceapa (optional)
2 linguri ulei de masline
2 conserve ton
3-4 dovlecei potriviti(300-400 g)
400-500 g rosii
sare si piper
busuioc proaspat

     



Mod de preparare


        Umplem o oala cu apa si o punem pe foc. Cand incepe sa fiarba, adaugam 1 lingurita de sare si pastele. Le fierbem conform instructiunilor de pe cutie.

        Punem uleiul intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu. adaugam in tigaie un catel de usturoi dar zdrobit, si il sotam cca 1 minut.
        Eliminam catelul de usturoi si sotam dovleceii cca 3-4 minute
dupa care adaugam rosiile taiate cuburi, busuioc, condimente dupa gust, la final adaugam tonul, amestecam si lasam inca 2-3 min,

       Fierbem sosul pana ce devine consistent, apoi adaugam peste pastele scurse de apa si amestecam bine.

       Se serveste cu busuioc proaspat presarat deasupra la final


    


                                     Poftă bună!




No comments:

Post a Comment