Ingrediente:
225 g unt moale
120 g zahăr
Un praf de sare
Două gălbenușuri de ou
Două linguri de smântână grasă
Două fiole de esență de vanilie
250 g făină tip 000
30 g amidon de porumb
Mod de preparare:
Untul moale împreună cu zahărul se pun intr-un vas și se mixează până își schimbă culoarea și se încorporează foarte bine.
Adăugăm toate ingredientele umede și mixăm
După ce s-au încorporat toate foarte bine ,se adaugă treptat făina și amidonul și se amestecă cu o lingură de lemn sau o spatulă.
Compoziția astfel obținută se pune în dispozitivul special cu "vârf stelat"(vezi foto) și se formează toate fursecurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru 15 -20 de minute depinde de cuptor. (Fursecurile trebuie să primească o culoare mai închisă)
Se lasă să se răcească foarte bine ,apoi se pot servi.
Poftă bună!
No comments:
Post a Comment