FURSECURI PUFOASE DE CACAO
Ingrediente:
360 g făină
300 g zahăr
80 g cacao
250 g unt sau margarină la temperatura camerei
Un praf de copt
Un vârf de cuțit de sare
4 ouă
Esența de rom(eu am pus o fiolă)
Aproximativ 200 g zahăr pudră pentru tăvălit fursecurile.
Mod de preparare:
Se mixează untul, ouăle, sarea ,esența și zahărul
Apoi se pune făina ,praful de copt și cacao(mixate cu paletele pentru aluat)
Aluatul se lasă la frigider câteva ore să se întărească
Se fac bile cât o nucă care se dau prin zahărul pudră (vă puteți umezi mâinile pentru ca aluatul este puțin lipicios)
Se pun pe tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 -220°C
Se coc aproximativ 7-8 min
Se lasă la răcit pe hârtia de copt deoarece primele minute fursecurile sunt foarte moi (avem impresia că nu sunt coapte)
După ce se răcesc se pot lua de pe hârtia de copt și să se servească.
Poftă bună!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment