STIKSURI CROCANTE DIN DOVLECEI CU PARMEZAN LA CUPTOR


Ingrediente
3-4 dovlecei 
2 oua
sare
piper
100 g parmezan sau cascaval ras
100 g pesmet
1-2 catei de usturoi (optional pentru mujdei)
paprika,curry(optional)

Mod de preparare:


Dovleceii se taie in 2 pe lung, apoi se taie bastonase cam de 1-2 cm grosime. Se presara dovleceii cu un parf de sare si piper proaspat macinat

Se amesteca parmezanul ras cu pesmetul, sare si piper si condimente dupa preferinta

Oul se bate putin cu sare si piper.

Se trec dovleceii prin ou batut, apoi prin amestecul de pesmet.

Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc in cuptorul preincalzit la o temperatura de190- 200 de grade, pentru aprox.20 de minute, pana cand dovleceii devin aurii.

Atentie se verifica deoare ce se coc foarte repede.
Se pot consuma alaturi de maioneza,keetchup,sau mujdei clasic.






    Poftă bună!



No comments:

Post a Comment