PREPARATE CU SUFLET

Retete explicate pas cu pas din tot sufletul pentru voi!

  • home
  • lista retete
  • despre noi

FELURI PRINCIPALE

SALATA CU TON
PASTE FUSILLI CU TON SI SOS DE ROSII

FRIPTURA DE PORC LA CUPTOR

SPAGHETE CARBONARA  

PASTE CU TON SI ZUCCHINI

CROCHETE DE CASCAVAL

PIZZA IN CUPTOR

STIKSURI CROCANTE DIN DOVLECEI LA CUPTOR

DOVLECEI PANE CU SOS DE USTUROI

SNITELE IN FULGI DE PORUMB SI PESMET

SALATA GRECEASCA REINTERPRETATA

SUPA DE TAITEI CA LA MAMA ACASA

BRUSCHETTE CU ROSII SI MOZARELLA

PILAF DE OREZ CU GRATAR DE PUI

CHIFTELE DE DOVLACEI LA CUPTOR

PIDE CU MOZZARELLA SI OU

BRÂNZĂ DE VACĂ
VARZA  DULCE CU KAISER
"PIZZA" FALSA KETO-LOW CARB - FARA FAINA!
SUPA CREMA DE LEGUME
PUI LA CUPTOR CU MIX DE CONDIMENTE
SPAGHETE CU CREVETI SI DOVLECEI 
CASCAVAL PANE
SALATA MEXICANA CU TON
CIORBĂ DE PERIȘOARE
 CHIFTELE CU SOS DE ROSII SI BUSUIOC
CIORBĂ DE FASOLE BOABE
CIORBĂ DE ARDEI UMPLUȚI
TOCĂNIȚĂ DE CARTOFI
PIFTIE IN FORMA DE PURCEL
Lasagne alla bolognese – rețeta tradițională italiană
CHEC APERITIV RUSTIC
SALATĂ DE BOEUF
 CIORBA A LA GREC DE PUI
SOMON IN CRUSTA DE PESMET LA CUPTOR
CARTOFI GRATINAȚI
Guacamole
PATE DE TON 
SARMALE CU VARZA MURATA
CIORBĂ DE PERIȘOARE CU SMÂNTÂNĂ
DORADĂ ÎN CRUSTĂ DE SARE
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Popular

  • FURSECURI SPRITATE
    FURSECURI SPRITATE
    Ingrediente: 400 g făină Un praf de sare 250 g margarină (70%grasime)sau unt moale 100 g zahăr pudră O fiolă esență 1 ou Mod de pr...
  • CHEC DE VANILIE SI CACAO
    IN CURS DE ACTUALIZARE.... Ingrediente: 5 ouă (separate ca la tort) 200g zahăr 400g făină 5 linguri apă 1 praf de copt 1 praf de sare E...
  • CORNULETE IN DOUA CULORI
    CORNULETE IN DOUA CULORI
                                 Ingrediente: Ingrediente aluat: 300 gr lapte călduț 1 cubuleț drojdie+o linguriță zahăr 1 plic pr...

Despre noi

despre noi

poza

Bine ați venit pe blogul nostru!

Acest blog este creat din pasiunea de a găti. Nu avem studii gastronomice,însă ne place să testăm diverse preparate.
Ideea înființării acestui blog se naște în urma unei lungi prietenii ,care în ciuda distanței persistă și azi.
Primele amintiri din bucătărie le avem încă din copilărie când în vacanțele de vară experimentam diferite rețete.
Unele preparate sunt preluate din cadrul familiei , iar altele au fost modificate în funcție de gustul propriu.
Dorim ca rețetele împărtășite pe acest blog să vă inspire și să le gătiți pentru cei dragi.
Vă mulțumim pentru vizită,cu drag Adriana și Ligia

Social

Archive

  • ▼  2022 (1)
    • ▼  April 2022 (1)
      • Coliva traditionala
  • ►  2021 (55)
    • ►  November 2021 (1)
    • ►  October 2021 (2)
    • ►  September 2021 (1)
    • ►  August 2021 (1)
    • ►  July 2021 (8)
    • ►  June 2021 (4)
    • ►  May 2021 (1)
    • ►  April 2021 (4)
    • ►  March 2021 (10)
    • ►  February 2021 (12)
    • ►  January 2021 (11)
  • ►  2020 (178)
    • ►  December 2020 (7)
    • ►  November 2020 (23)
    • ►  October 2020 (21)
    • ►  September 2020 (11)
    • ►  August 2020 (8)
    • ►  July 2020 (24)
    • ►  June 2020 (25)
    • ►  May 2020 (43)
    • ►  April 2020 (16)

PREPARATE CU SUFLET

Retete explicate pas cu pas din tot sufletul pentru voi!

Powered by Blogger.

Text Widget


Report Abuse

Blog Archive

  • ▼ 2022 (1)
    • ▼ April (1)
      • Coliva traditionala
  • ► 2021 (55)
    • ► November (1)
    • ► October (2)
    • ► September (1)
    • ► August (1)
    • ► July (8)
    • ► June (4)
    • ► May (1)
    • ► April (4)
    • ► March (10)
    • ► February (12)
    • ► January (11)
  • ► 2020 (178)
    • ► December (7)
    • ► November (23)
    • ► October (21)
    • ► September (11)
    • ► August (8)
    • ► July (24)
    • ► June (25)
    • ► May (43)
    • ► April (16)

Most Recent

5/recent/post-list

Pages

PREPARATE CU SUFLET

Loading...

Social Widget

About

Popular Posts

  • FURSECURI SPRITATE
    FURSECURI SPRITATE
    Ingrediente: 400 g făină Un praf de sare 250 g margarină (70%grasime)sau unt moale 100 g zahăr pudră O fiolă esență 1 ou Mod de pr...
  • CHEC DE VANILIE SI CACAO
    IN CURS DE ACTUALIZARE.... Ingrediente: 5 ouă (separate ca la tort) 200g zahăr 400g făină 5 linguri apă 1 praf de copt 1 praf de sare E...
  • CORNULETE IN DOUA CULORI
    CORNULETE IN DOUA CULORI
                                 Ingrediente: Ingrediente aluat: 300 gr lapte călduț 1 cubuleț drojdie+o linguriță zahăr 1 plic pr...
  • PAVLOVA CU FRUCTE DE PADURE
    PAVLOVA CU FRUCTE DE PADURE
    Ingrediente: Blatul 1: 4 ouă (albușuri) 200 g zahăr pudră 1 praf sare 2 lingurițe rase de amidon 1 linguriță oțet Blatul 2: ...
Created By SoraTemplates | Distributed By Gooyaabi Templates